Subvencions relacionades amb l’amiant. Any 2023

0
351

Fins el proper dia 25 de juliol es podrà accedir als ajuts, concedits per la Generalitat, per poder accedir a les subvencions relacionades amb l’amiant de l’any 2023.

La web que la Generalitat de Catalunya ha detallat tot el funcionament es aquesta:
https://residus.gencat.cat/ca/consultes_i_tramits_-_nou/subvencions/amiant/

Ajuts per a la retirada, en origen, de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades. Any 2023.

Aquesta línia de subvencions té com a objecte fomentar la retirada en origen de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya i gestionar correctament els residus d’amiant.

La finalitat de la subvenció és promoure i fomentar la retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, i procurar que aquesta s’efectuï en les òptimes condicions, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

Enllaços d’interés
Normativa
Preguntes frequents
Tràmit per sol·licitar l’ajut


Publicitat