El Club de Bàsquet La Mercè Martorell celebra el 3×3 solidari per Angola

0
387

L’ONG Mans Mercedàries ha dut a terme una nova edició de 3X3 Solidari per a Angola amb el Club de Bàsquet la Mercè Martorell. La pista de bàsquet del Pavelló Municipal de Martorell s’ha omplert de gom a gom  de jugadores i jugadors de totes les edats, d’exalumnes de l’Escola, d’entrenadores i entrenadors, disposats a iniciar el el 3X3 Solidari; també estava ple de famílies del Col·legi que han vingut a animar el 3X3 Solidari per Angola, i d’equips convidats de fora de l’Escola.

Fotos cedides per Mans Mercedàries

Partits solidaris que han finalitzat amb la tradicional barbacoa amb les graelles plenes de botifarres i tota la Junta del Club de Bàsquet la Mercè-Martorell organitzant les inscripcions del 3X3 i la venda d’entrepans per esmorzar.

 

 

 

Fotos cedides per Mans Mercedàries

A les 9 hores del matí han començat el 3X3 fins les 14 hores i no ha parat el joc fins les 14h. Durant els 3X3 Solidari ha estat present l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, Gerard Mimó, Regidor d’Esports, el Lluís Amat i l’Albert Fernández, també regidors del consistori. Tots ells han felicitat la gran iniciativa Solidària que un any més el Club de Bàsquet la Mercè Martorell ha tingut amb l’ONG Mans Mercedàries i també ha felicitat les jugadores i jugadors.

 

Fotos cedides per Mans Mercedàries

Una vegada finalitzat, s’ha passat al lliurament de copes als equips campions del 3X3 Solidari per Angola i també els premis als guanyadors del concurs de triples, de  la Super Cistella i de la 2-Ball mare/pare filla/fill.

 

 

Enguany, la trobada solidària s’ha dut a terme a la pista exterior del Pavelló Municipal de Martorell.


Publicitat