Concert de la Banda i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Martorell per Angola

0
356
L’ONG Mans Mercedàries ha dut a terme un concert solidar per Angola, amb l’Escola Municipal de Música de Martorell, ahir dilluns 24 d’abril al Progrés.
 

A la mitja part del Concert Solidari, s’han presentat  a l’escenari, les Voluntàries i Voluntaris que formaran el 29è Camp de Treball d’Angola’23:

Joao Neves,Xavi Sáez de Cortázar, Sheila Rodríguez, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell i Marta Palomares (socis i padrins de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell); Clàudia Chacón (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat); Blanca Oñate (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Barcelona-Provençat);i  Ton Toset i Montse Torras (socis, padrins i membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell).

L’ONG Mans Mercedàries ha volgut agrair la generositat i solidaritat de tots els membres que formen la Banda, donant-los com a regal el Cartell del Concert i les samarretes d’enguany de l’ong, i els pals Masai a cadascun dels directors i la directora de l’Orquestra i la Banda, Iolanda Mauri, Julià Borràs i Enric de Castro. A més de l’entrega d’uns obsequis a la directora de l’Escola, Carme Valero, i a Eloi López.

Un acte en el que han estat presents l’Alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la Regidora de Cooperació, Belén Leiva, i l’Alcadessa de Chevilly la Rue i un dels regidors, que són a Martorell convidats per ser ciutat agermanada. A més de les Mercedàries Missioneres de la Cúria General, Marisa Lanza i Lucia Alexandre, acompanyats de l’Augusta Mercedària Missionera d’Angola.


Publicitat