El comité d’empresa de l’Hospital de Martorell denuncia “la situació tan penosa en què ens veiem obligats a exercir la nostra professió”

0
2847

El comitè d’empresa de l’Hospital de Martorell ha fet pública una nota de premsa, signada pel seu president, Diego López, on denuncia “la situació tan penosa en què ens veiem obligats a exercir la nostra professió”.

El comunicat continua dient que la situació assistencial de l’hospital “empitjora dia a dia i hem arribat a una situació límit de cansament físic i mental que afecta tot el personal i repercuteix de manera directa sobre els usuaris”.

López, explica que durant el dia d’ahir, 2 de gener, “ens trobem només amb un metge durant tot el dia al servei d’urgències (en els tres torns) havent de ser la dotació mínima de 4 metges en torn de dia i 3 en torn de nit.

També explica que “la direcció de l’hospital és coneixedora d’aquesta situació i de tantes altres que s’han anat informant al llarg d’aquests darrers mesos des d’aquest comitè, però no aporta solucions viables per poder donar una atenció de qualitat als nostres pacients”.

I conclou el comunicat que “davant del gran desemparament en què ens trobem ens sentim obligats a fer pública aquesta situació, per donar a conèixer a la població la impotència del personal davant d’aquest caos”.

Un comunicat que arriba dies després que la mort d’un pacient a urgències es fes pública.

Ampliació 18:41
La gerencia de l’Hospital de Martorell, a través de la seva portaveu, ha reaccionat a la nota de premsa del comité d’empresa amb un escarit comunicat en el que afirmen que “ens trobem en una època complicada per la manca de professionals a nivell generalitzat en el sector hospitalari i per l’augment de pressió assistencial com a conseqüència de la grip. Però des de l’hospital ens hem reorganitzat per donar el millor servei possible prioritzant la seguretat de les persones que atenem, i malgrat les circumstàncies, el compromís i implicació dels professionals presents al centre fan possible portar-ho a terme“.


Publicitat