El Cos d’Agents Rurals i la unitat d’Investigació de la Comissaria de Martorell, denuncien penalment l’autor d’un incendi forestal al Baix Llobregat Nord

0
423
Foto: Agents Rurals

Ahir, 28 de juny, Mossos d’Esquadra i el Cos d’Agents Rurals han denunciat penalment, a un home de 62 anys com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal per imprudència greu. El jutjat de guàrdia de Martorell serà l’encarregat de citar-lo per declarar.

El passat 8 d’abril es va iniciar una investigació per part del Cos d’Agents Rurals i la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Martorell, després de tenir coneixement d’un incendi forestal en els municipis d’Abrera i Esparreguera. Un incendi, que va afectar una superfície de 3 hectàrees forestals i 700m2 de terreny agrícola, i que es va iniciar en una zona de barraques de la Riera de Magarola, i que va comportar l’activació de tots els recursos d’emergència i el tall de la carretera C-1414. Numerosos testimonis i les proves realitzades a la zona van determinar en quina zona es va produir l’inici del foc i les causes: una foguera feta per escalfar aigua.

L’incendi es va produir en dies de prohibició de fer foc i amb el nivell 2 de Pla Alfa Activat a la comarca.