Els municipis de l’Arc Metropolità demanaran mesures i corresponsabilitat per fer front a les ocupacions il·legals

0
438
Foto: Martorell TV

Catalunya és la Comunitat Autònoma que registra més situacions d’ocupacions il·legals, sumant el 42% del total d’ocupacions de l’Estat. Així mateix, dels casos produïts al territori català, un 74% (4.229 de 5.689) es concentren a la província de Barcelona, dades publicades pel Ministeri de l’Interior al gener.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, va anunciar fa unes setmanes que s’estava treballant des de l’Arc Metropolità per poder redactar una resolució i demanar més corresponsabilitat a les administracions supramunicipals, Generalitat i Govern Central, per poder fer front a les ocupacions il·legals d’habitatges i màfies que envolten aquestes ocupacions.

Ampliarem informació.