Primeres cancel·lacions d’actes nadalencs a Martorell a causa de l’augment epidemiològic de la pandèmia de la COVID-19

0
724
Ajuntament de Martorell

Ahir vespre el govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar una sèrie de mesures per poder contenir la sisena onada de la pandèmia, una onada que ens està posant en xifres, tant de contagis com d’ingressos a planta i a les UCI, com feia mesos no veiem.

Davant aquesta situació l’Ajuntament de Martorell ha anunciat mesures a les portes de Nadal i Cap d’Any, que comporta suspensió d’actes com el Bosc Màgic de la infància, prevista la seva inauguració pel dijous 23 a l’auditori Joan Cererols, i amb un seguit d’activitats a la plaça de les Cultures fins al 9 de gener de 2022. A més de la festa de cap d’any a la Nau#2 de Ca n’Oliveres.

La cavalcada, a hores d’ara, es manté tal i com estava prevista a més de les Campanades i la benvinguda al 2022 a la Plaça de les Hores.

Ampliarem informació.