La falta de previsió del Departament de Salut fa que s’hagi de suspendre el passaport covid per problemes informàtics

0
306

El departament de Salut suspèn de forma temporal el Passaport Covid.

La falta de previsió del departament i el no preveure l’allau de peticions que es podrien fer, ha fet que el sistema informàtic no donés a l’abast per poder respondre a totes les peticions que estava rebent per poder descarregar el passaport covid.

Com ja s’ha informat, la web i l’APP de La Meva Salut han estat caigudes durant hores, i quan han estat operatives han arribat a haver més de 500.000 persones en torn d’espera.
Es per aquest motiu que el departament de Salut ha decidit suspendre el passaport covid, després fins i tot que el TSJC hagués donat l’aval per que es pugues demanar a l’entrada de Bars, Restaurants, gimnasos i residencies.

Josep Maria Argimon, conseller de salut, segons publica el 324, “ha parlat de tràfic molt intens”, i que dilluns analitzaran la situació, de totes formes la web estarà activa per si, qui ho vulgui, ho pugui descarregar.

On ja es demanava, oci nocturn i sales de ball, continua vigent.