Detingut el conductor d’un vehicle a la vila acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit i per posar en perill la vida dels vianants

0
5485

Ensurt, i dels grossos, a la vila aquesta tarda, en hora punta, les 6 de la tarda, on hi havia una quantitat important de gent, un vehicle que fugia dels mossos d’esquadra ha creuat a gran velocitat el centre de la vila, carrer Santacana, fins que no ha pogut continuar la fugida, ja que les pilones de la plaça de les hores l’han barrat el pas i ha estat detingut per mossos d’esquadra.

El detingut, un home de 40 anys de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona circulava sense assegurança i se l’imputa un delicte contra la seguretat del trànsit, per posar en perill la vida dels vianants, el detingut té antecedents per delictes similars.

Al lloc s’ha desplaçat una patrulla de la policia local que ha fet un control d’alcoholèmia al detingut, que ha donat negatiu en alcohol, però en el control de drogues ha donat positiu en cocaïna.

Segons diversos testimonis la velocitat de fugida al creuar el carrar Santacana podria superar els 80 kilòmetres hora, per sort no s’ha de lamentar cap dany personal.

Treballem per ampliar la informació