CUPRA vol convertir-se en una marca 100% elèctrica al 2030

0
921

Volkswagen preveu fabricar mig milió de cotxes elèctrics a l’any a la fàbrica de Martorell a partir de 2025, amb 400 quilòmetres d’autonomia

Foto: SEAT

El president executiu de Seat, Wayne Griffiths, ha confirmat que a les instal·lacions de la filial espanyola de Volkswagen a Martorell (Barcelona) es fabricaran els models elèctrics urbans de l’automobilística amb les marques Cupra, Skoda i Volkswagen.

La previsió del grup Volkswagen és fabricar cotxes elèctrics a Espanya a partir de 2025. “La nostra intenció és produir més de 500.000 cotxes elèctrics urbans a l’any a Martorell per al Grup Volkswagen”, ha concretat Griffiths, al saló de l’automòbil de Munic que tindrà una durada fins el proper 12 de setembre.

Foto: SEAT 

En l’acte, el CEO de CUPRA, es va referir a l’ofensiva elèctrica de la marca: “Tenim l’ambició de convertir-nos en una marca totalment elèctrica el 2030. Llancem el CUPRA Born aquest any i el CUPRA Tavascan arribarà el 2024. El llançarem primer com a CUPRA i supervisarem de prop l’acceptació dels cotxes elèctrics per part dels clients i el desplegament de la infraestructura a Europa”.

Aquest concepte influirà en la versió per carretera del cotxe elèctric de la ciutat i serà el nou far de l’empresa en termes d’electrificació i tecnologia.


Publicitat