El PSC de Martorell se salta la llei de propietat intel·lectual i publica sense permís de Martorell Televisió les imatges enregistrades del post-ple

0
804

El PSC de Martorell se salta la llei de propietat intel·lectual i publica sense permís de Martorell Televisió les imatges enregistrades del post-ple.

Així ho va fer el mes de maig, publicació que no ens vam adonar i així ho han tornat a fer amb les imatges del mes de juny.

Martorell Televisió enregistra de forma individual el resum del ple de forma mensual a cada formació política, deixant oberta la possibilitat de compartir el seu resum a les xarxes socials, si així ho estimen, cosa que ja se li va comunicar de manera verbal a Lluis Tomás, portaveu del PSC Martorell, quan va preguntar si les podien utilitzar, se li va dir que no les podien descarregar i tornar-les a publicar, sinó que si volien ho podien compartir.

A més, com es pot veure en el vídeo publicat per PSC Martorell, es pot apreciar que es fa amb premeditació i amb voluntat de saltar-se els algoritmes de detecció de infraccions.

Com es pot apreciar a la imatge, esta retallada anul·lant la mosca de Martorell TV, i se li ha donat la volta per evitar la detecció de duplicitat d’imatges, així com retallada a l’inici, anul·lant la entradeta d’imatges de Martorell TV.

Creiem que es una falta de respecte a la nostre feina de donar pluralitat a totes les formacions polítiques, a més de estar infringint la llei.

Martorell TV li ha comunicat al portaveu la situació i li ha demanat que esborri les imatges publicades de forma il·legal.