USPAC denuncia «l’estat vergonyós i lamentable» dels vehicles dels mossos d’esquadra a la comissaria de Martorell

USPAC, sindicat dels Mossos d’Esquadra denúncia l’estat lamentable del parc mòbil de la comissaria de Martorell

0
1755
Foto: USPAC

El sindicat de mossos d’Esquadra USPAC, a través d’un comunicat denuncia “l’estat vergonyós i lamentable en quals es troben els vehicles del CME”, a nivell general, i destaca que a la comissaria de Martorell “on després d’infinites gestions amb tots els responsables (tant a reunions regionals, contacte amb els serveis d’administració,…) la situació, dia rere dia, només fa que empitjorar”.

El comunicat recorda que la comissaria de Martorell “dona servei a més de 140.000 ciutadans residents i es multiplica exponencialment, ja que en la seva zona d’influència es troben els eixos viaris tan importants com l’AP2/7 i l’A2, té amb total seguretat el pitjor i més envellit de tots els parcs mòbils del CME”.

Segons USPAC, cap dels nous vehicles amb mampara ha arribat a la comissaria de Martorell.

Per exposar la seva denúncia expliquen que la mitjana de kilòmetres de tots els vehicles “supera en escreix els 300.000 i tots amb milers i milers d’hores de funcionament”.

I tanquen el comunicat, exigint una nova dotació de vehicles segurs per aquesta comissaria.