La vacuna de AstraZeneca canvia de nom, ara el seu nom és: VAXZEVRIA

0
703

La vacuna contra el coronavirus de la farmacèutica anglo-sueca AstraZeneca i la universitat britànica d’Oxford canvia el seu nom pel de Vaxzevria.

Una modificació de nom que va ser aprovada per l’Agencia Europea del Medicament (EMA) el passat 25 de març.

Recordem que diversos països, entre ells Espanya van suspendre les seves campanyes de vacunació després que es detectessin casos de trombosi, posteriorment es van reprendre quan la mateixa agència de control la Unió Europea va dictaminar que la vacuna és «segura i eficaç» i que no hi ha relació provada entre la seva aplicació i aquests quadres.

Les autoritats sanitàries han explicat que el canvi de nom va ser requerit per l’empresa i que no hi va haver cap canvi en la fórmula del fàrmac.

En els últims dies es va confirmar que la vacuna d’AstraZeneca és eficaç en un 76 per cent contra les formes simptomàtiques del coronavirus, en base a les dades actualitzades d’un assaig clínic realitzat als Estats Units, Perú i Xile.

Por: Manel Gómez