El regidor d’ERC, Soulimane Messaoudi, rep atacs «racistes i xenòfobs» a les xarxes socials

0
678
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


Esquerra Republicana de Catalunya a Martorell, ha emès un comunicat arran els atacs que ha patit, de caire racista i xenòfob, el regidor electe de la formació republicana Soulimane Messaoudi, comentaris motivats per la presentació de la moció, que al final es va retirar per haver rebut esmenes per part de l’equip de govern de Junts per Martorell, referent a la possible declaració de persona Non Grata de Felip VI, Rei d’Espanya.

Esquerra recorda que el regidor Soulimane va ser escollit democràticament per la ciutadania de Martorell en les darreres eleccions municipals, i remarca, «sent així representant del poble».

Un dels comentaris, que ja ha estat esborrat per la mateixa persona que l’havia escrit, el podem veure a la captura de pantalla, seria el text que hauria generat l’emissió del comunicat per part de la formació política republicana.


La mateixa persona que ha escrit el comentari, «racista i xenòfob», ha demanat disculpes, matisades això si, una vegada esborrat el primer escrit.

Des de Martorell TV, volem agrair la resposta que té la formació republicana de la nostra ciutat cada vegada que sol·licitem declaracions o reaccions en algun tema noticiable d’interès per la ciutadania de Martorell i com a mitjà de comunicació condemnem aquest tipus de comentaris que traspassen la línia vermella de la llibertat d’expressió.

Comunicat d’ERC

Previsió Meteorològica