Inscripcions obertes a la formació 2021 en modalitat telemàtica per empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord

0
843

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest 2021 durant els mesos de març a desembre.

Les accions formatives están programades de manera conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal entre els diferents ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- amb l’objectiu de seguir fomentant, reactivant i impulsant el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses del territori.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball com sessions d’acompanyament per a persones emprenedores i tallers de consolidació i creixement d’empreses, i enguany s’ofereixen totes en modalitat telemàtica per facilitar la seva realització davant les possibles situacions sanitàries de la COVID-19.

Entre les diferents propostes, figuren 11 tallers de consolidació i creixement d’empreses tan pràctics com per exemple “Presenta els teus impostos per internet i estalvia temps i diners”  , “Autònom/a: Aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci” “10 claus per innovar i créixer a través del teu producte, “El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives”  , “Facebook i WhatsApp per a negocis”  “Vull vendre per internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce” , “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci” , “Les 12 úniques maneres de captar clients” , “Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa”   i el curs, “Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19”  .


Els emprenedors també tenen una ampli ventall de 7 sessions d’acompanyament, per reforçar les seves competències en els seus inicis, a Martorell es realitzaran 3 d’aquestes sessions adreçades a l’acompanyament a persones emprenedores; “Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line”  el 15 i 17 de març de 2021,  “Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci”  el 14 i 16 d’abril de 2021 i el curs “Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes” el 19 i 21 d’octubre de 2021, aquest darrer amb l’objectiu de permetre als participants identificar, per mitjà del Big Data i es Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden generar dins el gran volum de dades accessibles per Internet.

La resta de sessions adreçades a l’acompanyament de les persones emprenedores en els seus inicis són; “Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques”   els dies 20, 22, 27 i 29 de setembre,  “Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials”   l’1 i 4 d’octubre de 202 , 2 edicions de  “Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat” el  7 i 14 d’octubre i el 16 i 17 de juny.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la web www.moliempresa.cat <


Publicitat