Inscripcions obertes a la formació 2021 en modalitat telemàtica per empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord

0
89
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest 2021 durant els mesos de març a desembre.

Les accions formatives están programades de manera conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal entre els diferents ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- amb l’objectiu de seguir fomentant, reactivant i impulsant el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses del territori.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball com sessions d’acompanyament per a persones emprenedores i tallers de consolidació i creixement d’empreses, i enguany s’ofereixen totes en modalitat telemàtica per facilitar la seva realització davant les possibles situacions sanitàries de la COVID-19.

Entre les diferents propostes, figuren 11 tallers de consolidació i creixement d’empreses tan pràctics com per exemple «Presenta els teus impostos per internet i estalvia temps i diners»  , «Autònom/a: Aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci» «10 claus per innovar i créixer a través del teu producte, «El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives»  , «Facebook i WhatsApp per a negocis»  «Vull vendre per internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce» , «Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci» , «Les 12 úniques maneres de captar clients» , «Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa»   i el curs, «Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19»  .


Els emprenedors també tenen una ampli ventall de 7 sessions d’acompanyament, per reforçar les seves competències en els seus inicis, a Martorell es realitzaran 3 d’aquestes sessions adreçades a l’acompanyament a persones emprenedores; «Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line»  el 15 i 17 de març de 2021,  «Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci»  el 14 i 16 d’abril de 2021 i el curs «Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes» el 19 i 21 d’octubre de 2021, aquest darrer amb l’objectiu de permetre als participants identificar, per mitjà del Big Data i es Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden generar dins el gran volum de dades accessibles per Internet.

La resta de sessions adreçades a l’acompanyament de les persones emprenedores en els seus inicis són; «Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques»   els dies 20, 22, 27 i 29 de setembre,  «Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials»   l’1 i 4 d’octubre de 202 , 2 edicions de  «Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat» el  7 i 14 d’octubre i el 16 i 17 de juny.

Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la web www.moliempresa.cat <

Previsió Meteorològica