La família del Romeo el troba a un centre d’acollida del Penedés

0
1392

La família del Romeo, el gos que va desaparèixer del vestíbul del Mercadona de Martorell, ha comunicat que ja s’ha localitzat el gos sa i estalvi.

Les xarxes socials, la notícia i l’encartellada duta a terme per família i amics, han servit per que un treballador del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès el reconegués i contactes amb la família.

Encara que és una incògnita el com va desaparèixer de l’establiment mentre un familiar feia la compra, el que si es pot confirmar és que la policia local de Gelida el va recollir i el va portar al centre d’acollida.

Feliçment el Romeo ha retornat amb la família, que ha volgut agrair a tothom l’escalf rebut i la col•laboració en fer viral les imatges publicades per poder arribar el més lluny possible.


Publicitat