La Lorena i la seva família demanem ajut per localitzar el seu gos, el Romeo

0
1638

Crit d’ajut de la Lorena per la desaparició del gos de la família, El Romeo, una barreja de Pincher amb Chihuahua de 7 anys, va desaparèixer ahir al vespre al voltant de les 8 de la tarda a l’entrada del Mercadona.

Pel que ens ha explicat la Lorena, un familiar va accedir a l’establiment i va deixar el gos lligat a l’entrada, en pocs minuts va fer la compra, de fet no va arribar ni a fer-la, ja que quan va arribar a la caixa es va adonar que el gos ja no hi era on l’havia deixat, el Romero havia desaparegut.

La principal hipòtesi és que algú l’hauria agafat i se l’hauria endut, però ara per ara no es pot descartar cap altre via de desaparició, l’establiment estaria esperant la petició de Mossos d’Esquadra per poder facilitar les imatges de la càmera de seguretat.

La família ha confirmat que ja està interposada la corresponent denúncia a mossos per la desaparició del gos.

Des del mateix moment de la desaparició  ha començat una campanya de recerca tant en xarxes socials com d’enganxada de cartells a la ciutat per localitzar-lo.

Al Romeo el podem veure a les fotos que ens han facilitat, i si algú té alguna informació al respecte, la família agrairà que es posin en contacte amb ells al número de telèfon 673.624.228