“La mort de l’esport català serà la causa de la seva mala gestió”, afirma el Club Sala 5 de Martorell davant les noves restriccions sanitàries

0
1329

Comunicat crític i dur del Sala Cinc Martorell després de conèixer les noves restriccions sanitàries que entén en vigor a les 0 hores de demà dia 7 de gener fins el dia 18.

En el comunicat de vuit punts i titulat Ja ni ha prou, asseguren que no hi ha cap dada oficial que demostri que l’esport base és, o ha estat, causant de l’augment de contagis i que no accepten les noves restriccions ja que segueixen el president en funcions es va comprometre a reactivar les activitats esportives.

Exigint que es rectifiqui i que el president en funcions faci complir la seva paraula, que ara per ara “no val res”, marcant que després de 10 mesos sense competicions, els clubs de qualsevol disciplina poden declara la fi de la seva activitat  arriben a la mort de l’esport català.

El club assegura que les entitats si, s’ha adaptat a les normatives, cosa que segons ells les veus expertes i polítiques “no miren pel creixement de l’esport base”, i cataloguen com a mala actitud las dels responsables que culpen i assenyalen al sector de l’esport i l’hostaleria de manera reiterada.

Per finalitzar amb un dubte, ja que no comprenen com altres comunicats sí poden competir i continuar amb la seva formació en cadascuna de les disciplines i aquí no es pot dur a terme.

Per tancar el comunicat, exigint el retorn a la competició i sentenciant que “la mort de l’esport català serà la causa de la seva mala gestió”


Publicitat