Cs Martorell reivindica la convivència, el respecte per la llibertat ideològica i la necessitat de treballar pel bé de tots els ciutadans

0
941

El portaveu local, Juanjo Pérez, aprofita la presència en el municipi de l’autobús taronja de Cs per a llançar un missatge de concòrdia, respecte i unitat entre catalans.

Foto: Cs Martorell

Juanjo Pérez, portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Martorell, ha expressat que “Pels carrers del nostre municipi, igual que pels de la resta de Catalunya, passegen persones amb pensaments diferents i això no hauria de ser un problema”. Així ho ha dit durant la visita en la localitat martorellenca de l’autobús taronja de Cs. Un autobús que es troba recorrent aquests dies una ruta per diferents poblacions de Catalunya. L’objectiu de la formació liberal és traslladar i visibilitzar un missatge de concòrdia, convivència i respecte per la llibertat de pensament i d’ideologia.

    “Cs va néixer com a resposta vers als qui actuen amb voluntat de dividir i confrontar a la nostra societat”, ha apuntat Pérez, que ha recalcat que l’estratègia i l’acció política del grup municipal seguirà enfocada a treballar per a millorar el dia a dia de tots els veïns, sense atendre ideologies ni partidismes. “Després de la terrible crisi sanitària, econòmica i social que ens ha tocat viure, els ciutadans esperen dels polítics la responsabilitat i consciència necessària per a donar una resposta que estigui a l’altura”, ha manifestat el portaveu local, que ha conclòs en aquest sentit que “l’única manera de tirar endavant i recuperar-se d’aquest cop és treballar units per a aportar solucions al conjunt de la ciutadania”.


    Publicitat