Missatge de còndol del Patronat de la Cavalcada dels Reis Mags

0
4106

Foto: Patronat Cavalcada Reis Mags
Des del Patronat Cavalcada Reis de Martorell, s’ha fet públic a través de les xarxes socials el traspàs de l’Eva Creixell Miró i l’han volgut recordar amb unes paraules especials per ella:

“L’Eva, la recordarem pel seu somriure i per la seva gran dedicació en totes les tasques que se li encarregaven. Sempre col·laborant i aportant el seu dinamisme en tot el que feia. L’amistat es l’altre fet destacable de l’Eva, sempre t’ho demostrava.
El Patronat per un membre molt valuós, però ens queda per sempre, l’exemple de com s’han de fer les coses. Miquel, Josep, Jordina i resta de família, rebeu el nostre més sincer escalf en aquest durs moments.

Des de Martorell TV volem enviar un missatge de suport i el nostre més sincer còndol, extensiu a la família i amics de l’Eva.


Publicitat