Doble accident a la A2 amb 5 vehicles implicats

0
916

Un autocar, un camió, una furgoneta i dos turismes s’han vist implicats en un doble accident que ha fet que quedessin dos carrils tallats des de Sant Andreu de la Barca en sentit Lleida.

El primer accident ha succeït a dos quarts de dues entre un autocar i un camió en el quilòmetre 588 de l’A2, just a la sortida de Martorell en sentit Lleida. 2 persones han sortit ferides i 4 lleus. Aquestes amb sigut traslladades en les ambulàncies del SEM a l’Hospital de Martorell.

Quasi una hora desprès, s’ha produït un segon accident, a causa de la retenció del primer. Ha estat una col·lisió entre dos turismes i una furgoneta. D’aquest accident hi ha hagut 4 ferits lleus.

Per això, segons el Servei Català de Trànsit, a un quart de tres seguia un carril tallat amb 5 quilòmetres de retenció. En diversos moments, la cua ha arribat fins els 10 quilòmetres des de Sant Andreu de la Barca i amb dos carrils tallats.

Previsió Meteorològica