La Generalitat no esperarà a la resolució del TSJC i publicarà les restriccions aquesta matinada, bars i restaurants hauran de tancar a partir d’aquesta mateixa matinada

0
548
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


La Generalitat de Catalunya decretarà el tancament de bars i restaurants sense esperar a la resolució del TSJC.

Salut té previst publicar la resolució al Diari Oficial de la Generalitat aquesta mateixa nit, ho farà al voltant de la 1 de la matinada i aplicarà les restriccions amb caràcter immediat a excepció de les tres que des del tribunal han demanat aclariments per veure si vulneraven drets fonamentals, el Govern considera que els tres aspectes que afecten els drets fonamentals del paquet de mesures previstes són la prohibició de reunions de més de sis persones, la suspensió de l’activitat presencial a les universitats i la limitació de l’aforament les activitats de culte.

Fora d’aquests tres aspectes, la resta de resolucions entraran en vigor aquesta mateixa nit.

Previsió Meteorològica