La Generalitat estaria valorant la possibilitat de suspendre totes les competicions esportives no professionals

0
323

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya estaria valorant la possibilitat de suspendre totes les competicions esportives no professionals, així ho ha avançat aquesta mateixa tarda en un piulada el ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio. Una mesura que afectaria l’esport territorial i base, seria per als pròxims 15 dies.

Aquesta decisió segons el Tot Costa de Catalunya Radio s’anunciaria probablement demà mateix.

Mesura que s’afegiria a d’altres que el PROCICAT aprovaria en les properes hores i que afectarien al sector de l’hostaleria, o l’activitat lectiva a les universitats i es fa una crida a “sacrificar l’activitat social per garantir la resposta del sistema sanitari” i preparar-se per a noves restriccions a tot Catalunya.

Previsió Meteorològica