SEAT podria anunciar la contractació de 250 nous treballadors

0
1895

Tal i com ha informat Catalunya Diari i Seat podria contractar 250 treballadors, de forma fixa, si s’activa un tercer torn per a la producció de l’Arona. Si es manté aquest nivell de producció, a partir del mes d’octubre s’efectuarien les contractacions de part de SEAT a treballadors que, actualment, ja treballen a Martorell però ho fan a través d’agències temporals. Matías Carnero, president de l’comitè d’empresa de Seat, ha admès a COPE que «la producció del nou torn serà menor de l’habitual, però podria créixer a partir del 2021«. El Arona compta ara mateix amb dos torns.

El president de comitè d’empresa ha admès el seu optimisme sobre l’evolució de l’empresa en un moment que, per al sector, ja és complicat donades les circumstàncies. «Tant de bo moltes empreses de l’automoció i proveïdors poguessin estar igual. Però provocarem un efecte en cadena, i al créixer un torn farem créixer el parc de proveïdors que treballen per a nosaltres», ha explicat Matías Carnero.

La previsió és que amb els torns addicionals de dissabte i aquest mig-torn, es puguin produir uns 7.000 cotxes addicionals fins a finals d’any. El torn de l’Arona, farà uns 175 vehicles a el dia.

El secretari general de la UGT a Espanya, Josep Maria Álvarez, ha reclamat en Catalunya Diari al govern espanyol que posi en marxa «com més aviat millor» la comissió que ha de treballar per la reindustrialització del país, especialment a les zones on hi ha més dificultats.