Protecció Civil manté en fase d’alerta el pla INUNCAT

0
1152
Arxiu

Des del migdia i durant 24 hores hi haurà un episodi de pluja que afectarà la major part del territori tant en intensitat com en acumulació. Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra i de ratxes forts.

Aixi mateix des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) han fet públic que l’Agencia Catalana de l’Aigua han comunicat que durant el dia d’avui divendres l’embassament de la Baells augmentarà el cabal de sortida de 7,5 a 12,5 m3/s.

Aquest augment s’ha fet de forma esglaonada, iniciant-se a les 13 i assolint-se el cabal de 12,5 m3/s a les 14.

Des del CECAT s’ha recomenat a divesos municipis, entre ells Martorell que es tanquin els punts baixos, guals i accesos a les llera del riu, aixi matexi també avisar a totes aquelles persones que facin activitats a la llera del riu.