Catalunya podria sumar-se a la prohibició de fumar al carrer i terrasses si no és possible mantenir la distància de seguretat

0
1215

La primera comunitat autònoma en prohibir fumar a l’aire lliure, si no es possible mantenir la distància de seguretat, ha estat Galicia, una mesura presa per evitar la continuïtat de contagis de la Covid-19.

Doncs bé, diverses comunitats autònomes estan estudiant aplica la mesura, les illes Canàries ja han confirmat que també l’aplicaran i Catalunya, a través del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha dit que s’està estudiant.

Recordem que l’ús de la mascareta obligatòria es va començar a aplicar a Catalunya i va ser seguida per la resta de comunitats fins arribar a tot l’estat espanyol, la prohibició de fumar en espais oberts si no es possible guardar la distància de seguretat podria ser una mesura que acabes aplicant-se a tot l’estat espanyol.