0 morts per Covid-19 a Espanya i 0 positius a l’hospital de Martorell

0
529

Ahir dia 1 de juny va ser un dia especial, un dia que tots estàvem esperant, encara que falten per confirma algunes dades d’algunes comunitats autònomes, el govern central va anunciar que no van haver defuncions a l’estat espanyol per coronavirus, un numero, el 0, esperat per tots que contrasta amb el de 950 morts que vam tenir el passat 2 d’abril, la xifra màxima de morts durant aqueta pandèmia que s’ha endut la vida a dia d’avui de 27.127 persones.

Martorell tampoc es queda enrere amb bones noticies, l’alcalde de la ciutat Xavier Fonollosa va anunciar que “per primer dia des de l’inici d’aquesta epidèmia, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell no hi ha cap persona ingressada que sigui positiva de coronavirus”.

Recordant que “l’epidèmia no s’ha acabat, i hem d’estar alerta, però és, sens dubte, una gran notícia que feia molts dies que esperàvem”.

Un hospital que va arribar a xifres desesperants perquè va arribar a tenir “en un dia 193 infectats per coronavirus entre personal i pacients (dels quals 40 eren de Martorell).

Això va ser en el pic de l’epidèmia, el dia 6 d’abril.

I recorda que el virus encara està entre nosaltres “això no vol dir que no n’hi puguin haver més els propers dies. Això encara no s’ha acabat.
Encara hi ha persones aïllades en espera de la prova, i altres persones confinades al seu domicili”.

Previsió Meteorològica