L’Alcalde Xavier Fonollosa ha signat un nou decret de mesures per a la prevenció i control del coronavirus, que seran aplicables a partir de demà, dimarts.

Després de l’últim Reial Decret 487/2020 del passat 10 d’abril, es va prorrogar l’estat d’alarma fins al proper 26 d’abril, però no així el Reial Decret temporal que es va signar el passar 29 de març on es van aturar els serveis no essencials. Per aquesta raó, a partir de demà es reprendran aquests serveis. Des de l’Ajuntament s’han realitzat mesures de prevenció pels treballadors que, a partir de demà, estiguin obligats a assistir als seus llocs de treball. Entre aquests es troben:

Seguretat Ciutadana: Tota la plantilla del cos de Policia Local. El personal podrà prestar els serveis en torns de dotze hores, adaptant-se a les necessitats de l’estat d’alarma.

Protecció civil.

Serveis Socials: Coordinador de Benestar Social i tot el personal necessari. D’aquesta manera es garantirà l’atenció bàsica a la ciutadania.

Brigada Municipal: El 50% del personal en actiu, de forma rotatòria en setmanes alternes. El personal de la brigada haurà d’estar disponible durant l’horari habitual que tingui en la seva jornada de treball.

El Servei del cementiri municipal amb el 100% del personal en actiu.

Vigilància del Mercat Municipal i dels mercats no sedentaris: Un vigilant en el temps que estigui obert al públic el Mercat Municipal de Les Bòbiles, i un vigilant pels mercats no sedentaris.

Personal destinat al CET Can Cases: realitzen la distribució de mascaretes.

Serveis tècnics municipals: Un arquitecte superior o un enginyer superior, un arquitecte tècnic o un enginyer tècnic.

La resta d’empleats públics de l’Ajuntament de Martorell, del Patronat Municipal i de Martorell Gestió del sòl hauran de realitzar teletreball quan sigui possible, a més, de romandre disponibles en el seu horari habitual.


Publicitat