Mossos d’Esquadra han informat de la detenció d’un conductor, de 46 anys i veí de Corbera de Llobregat que es trobava aturat en un carril Via-T del peatge de Martorell de l’AP-7. El conductor no portava el dispositiu de pagament automàtic. Per aquesta raó la barrera no es va aixecar. Quan els agents es van apropar, van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se en condicions alcohòliques molt elevades. Després de realitzar la prova d’alcoholèmia, el test va donar un resultat de 1,45 mg/l en aire expirat. És a dir, més de 5 vegades el límit permès.

Els Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud el van denunciar penalment, el passat dimecres 8 d’abril, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Es dóna el cas que, el conductor, que té dos judicis pendents també per alcoholèmia penal, ha estat denunciat penalment per la taxa d’alcoholèmia i administrativament per incomplir les mesures de confinament.

Previsió Meteorològica