Actualització de dades (Xavier Fonollosa)

0
768
foto Consell comarcal del Baix Llobregat

Xavier Fonollosa informa que el confinament seguirà uns dies més, fins a finals d’abril. Informa que poc a poc, s’acabara contenint el virus.

Vol felicitar a tothom i animar a ser positius, a més de tenir un record pel personal sanitari. Avui, especialment, pel personal que s’allotja a l’Hotel Manel i a l’Hotel Les Torres. Aquests hotels han sigut habilitats a Martorell i Sant Esteve de Sesrovires per facilitar el descans dels professionals que ho hagin sol·licitat. Alguns d’aquests sanitaris també pateixen l’aïllament si contrauen el virus.

Des de l’Ajuntament es segueix treballant. Avui s’ha realitzat una reunió per videoconferència amb alcaldes del Baix Llobregat Nord: Esparreguera, Castellví de Rosanes, Olesa, Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca. A més de la presidenta del Consell Comarcal per coordinar els Ajuntaments. Un dels punts que han aprovat es la reunió periòdica per compartir recursos i propostes que permetin avançar-nos i donar una resposta ràpida i coordinadament.

Respecte a les dades hospitalàries, són les següents:

Hospital Sant Joan de Déu: 191 infectats per coronavirus. 112 són personal sanitari i 79 són pacients ingressats amb positiu.
A més de 46 persones aillades pendents del resultat de la prova.

Hospital Sagrat Cor: 191 positius.

Hotel Salut: 5 positius.

41 veïns de Martorell confinats al seu domicili després d’haver donat positiu.

En total, són 320 persones infectades de coronavirus.

Respecte a les baixes, s’han de lamentar 6 morts més a Martorell: 4 a l’Hospital Sant Joan de Déu, 1 de les residències de gent gran i 1 de l’Hospital Sagrat Cor.

L’Alcalde, vol transmetre el seu sentit condol a les famílies.

Respecte a les altes hospitalàries, avui han sigut donades d’alta 6 pacients a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Previsió Meteorològica