L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil fa una crida per ajudar a tot aquell que ho necessiti

0
1097
Foto: Protecció Civil

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Martorell és una entitat de carácter humanitari i altruista, que porta a la ciutat més de 30 anys, sota la presidència del Jordi Guillén.

Durant aquests dies, a més de fer una tasca de vigilància i informació a punts com el mercat setmanal, també realitzen una tasca de proveïment d’aliments i articles de primera necessitat a tot veí que es vegi impossibilitat de fer-ho per ell mateix. Cada dia, un grup de dos o tres voluntaris surten al carrer per què cap martorellenc quedi sense atenció. Per això, fan una crida per si algú els necessita, sigui per compra d’aliments, medicaments o, com hem dit, qualsevol article de primera necessitat.

Els podreu trobar al telèfon 93.774.00.69 o al correu electrònic sap@martorell.cat i ells s’encarregaran de fer les gestions pertinents. Des de l’associació, us recorden que heu de continuar el confinament i criden a la responsabilitat de tothom per fer-ho bé.