El passat 15 de març es va signar un Decret d’Alcaldia en el qual es mostraven les mesures de prevenció i control del COVID-19. Aquest Decret tenia una vigència fins avui, 29 de març. A causa de la pròrroga de la declaració de l’estat d’alarma que va signar el Govern Espanyol, fins al proper 12 d’abril, s’ha hagut d’allargar la vigència del decret d’alcaldia fins la finalització de l’Estat d’Alarma.

En aquest nou decret, s’anul·la la celebració de la Fira de Primavera de Martorell, que s’hauria de celebrar el proper 24 d’abril, fins el 3 de maig, a més de totes les activitats que s’havien de desenvolupar en el marc d’aquesta festa tan popular.

A més, se suspenen les convocatòries de les sessions dels òrgans col∙legiats de l’Ajuntament i del Patronat municipal de serveis d’atenció a les persones de Martorell que s’havien de dur a terme els dies 7 i 9 d’abril de 2020, així com la celebració d’aquestes sessions.

Podeu veure el nou Decret d’Alcaldia, fent clic aquí.