L’Alcalde, Xavier Fonollosa, reconeix que aquests dies són «un dels moments més difícils com a Alcalde» . Moments durs i amb dificultats que continuaran fins que la corba no comenci a baixar.

Felicita, de nou, als ciutadans per la seva resposta i solidaritat, i aclara que és aquesta empenta qui li dóna forces en la lluita del dia a dia per ajudar des de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament s’intenta trobar una solució als problemes sorgits durant aquests dies. No només és un problema sanitari, també social i econòmic. Des de alcaldia està present i mirant cap al futur, prioritzant, ara, l’aturada de la pandèmia.

També recorda la necessitat de pensar i estimar a les nostres famílies, amics i amigues. I, pensant en el futur, en el moment de tornar a les abraçades i fer petons.

D’aquest episodi, s’ha de treure una lliçó molt important: «Apreciar i agrair molt cada moment que passem amb els nostres éssers estimats«.

Fonollosa recorda que al passat s’han viscut altres pandèmies i batalles i que sempre que el poble ha estat unit, donant el millor de tots, s’ha sortit endavant.

Foto: Xavier Fonollosa
De camí a l’Ajuntament, l’Alcalde ha fet una foto al carrer del Mur on es pot veure un carrer buit, sense circulació i ha pogut comprovar que es fa cas a les recomanacions que tenim des de l’inici de l’estat d’alarma.

Respecte a les dades hospitalàries, són les següents:

Hospital Sant Joan de Déu n’hi ha 132 infectats per coronavirus: 73 són personal sanitari i 59 són pacients ingressats amb positiu (20 dels quals de Martorell).

A l’Hospital del Sagrat Cor: 132 hospitalitzats.

I 20 veïns de Martorell confinats a casa seva després d’haver donat positiu.

En total, 168 persones infectades de coronavirus (47 són de Martorell).

Respecte a les baixes, avui han sigut 3 morts els que, lamentablement, han perdut la vida a causa del virus COVID-19. L’Alcalde envia el seu sentit condol als seus familiars.

Per últim, envia un missatge molt important a tothom: «Penseu, malgrat tot, en la gent que més us estimeu i digueu-los, si us plau, que en aquests moments difícils no podem defallir« .

Previsió Meteorològica