L’Alcalde, Xavier Fonollosa, ha informat que, des de les autoritats sanitàries, podriem estar arribant aquesta setmana amb el pic de l’epidèmia de coronavirus.

Avui s’ha repartit a l’Hospital Sant Joan de Déu, hospital Sagrat Cor, i les residències Sant Joan de Déu, Anoia, Vistalegre i Padró, el material sanitari entregat des de tots els punts de la ciutat: empreses, entitats, martorellencs…

A més, el batlle, confirma l’àrdua tasca que realitzen els treballadors sanitaris i sociosanitaris dia rera dia per frenar el coronavirus.

Des de els centres sanitaris, envien un missatge a la ciutadania: «ens han demanat que us transmetem un immens agraïment per tot el suport que reben de tothom diàriament i per fer-nos arribar aquest material, vital perquè ells puguin treballar amb garanties. S’estan esforçant al màxim i s’ho mereixen tot«.

L’Alcalde recorda que es necessita més material ja que s’ha de reposar periòdicament, al ser d’un sol ús. A més, informa que des de l’Ajuntament, estan buscant altres vies per aconseguir més material.

Agraeix l’obediència dels martorellencs i informa que els carrers continuen buits. Felicita a tothom pel seu compliment amb el confinament de manera responsable i recorda que aquesta és la manera de combatre el COVID-19.

Respecte a les noves dades, informa que a l’Hospital Sant Joan de Déu n’hi ha 123 infectats per coronavirus: 59 són personal sanitari i 63 són pacients ingressats amb positiu, dels quals, 18 son de Martorell.

A l’Hospital Sagrat cor, n’hi ha 6 positius i, a més, es troben 15 veïns de Martorell confinats a casa seva després d’haver donat positiu.

A més, lamentablement, s’han hagut de lamentar 5 morts més a l’Hospital Sant Joan de Déu. 2 de fora de Martorell i 3 de Martorell.

Xavier Fonollosa envia el seu condol a les famílies.

Per últim, anima als veïns i veïnes a continuar amb les mesures de confinament i assegura que finalment es guanyarà aquesta batalla.

Previsió Meteorològica