Mor la primera persona veïna de Martorell per Coronavirus

0
7094

Malauradament la notícia havia d’arribar, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha confirmat la primera mort d’una persona veïna de Martorell, una mort que se suma a les altres dues persones que han perdut la vida a causa també del coronavirus, ambdues de fora de la ciutat.

Ara mateix i en l’hospital de Martorell hi ha un centenar de persones ingressades afectades pel virus, dels quals 52 són personal sanitari i 48 són pacients, d’aquest 48 pacients positius de coronavirus, 16 són veïns de Martorell inclòs el personal sanitari.

Al centener de pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital Sant Joan de Déu cal sumar 4 positius ingressats a l’hospital del Sagrat Cor i els 13 veïns de Martorell confinats a casa seva després d’haver donat positiu.

En total, 117 persones infectades de coronavirus de les quals 31 són de Martorell.

Xavier Fonollosa, ha volgut transmetre el condol a les famílies que han perdut als seus éssers estimats, i ho ha fet en un missatge que ha fet públic a través de les xarxes socials, on cada dia actualitza la situació sanitària de la ciutat.


Publicitat