Els voluntaris de Protecció Civil de Martorell continuen treballant de manera altruista i activament a la ciutat. Aquesta vegada amb Càrites, han realitzat prop de 30 entregues d’aliments i articles de primera necessitat als barris del Pla, Buenos Aires, Can Carreras, Vila i el barri Rosanes.

Tot això després del decret d’estat d’alarma per coronavirus que es va realitzar a causa del coronavirus i que manté a les persones confinades a les seves cases. Encara que es pot sortir per anar a comprar a botigues o establiments autoritzats a obrir aquests dies, son moltes les persones que no poden fer-ho, per això, les dues entitats han volgut col·laborar durant aquests dies i fins que finalitzi l’estat d’alarma.

ACTUALITZACIÓ:

A les 20 hores el lliurament ha estat a 38 domicilis.

Previsió Meteorològica