L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, explica les últimes actualitzacions davant la pandemia del coronavirus.

Actualitzem l’estat de la situació generada pel coronavirus. A Martorell seguim aplicant totes les mesures per prevenir i contenir el contagi. Ara mateix tenim sis casos confirmats a l’Hospital Sant Joan de Déu i dos persones de Martorell que han donat positiu i estan confinades a casa seva, seguint les mesures que dicta l’autoritat sanitària.

Els sis professionals sanitaris són també a casa i des del centre s’aplica el protocol per aïllar els equips que han estat en contacte i reforçar el servei per garantir l’atenció sanitària. Quan els que han estat en contacte donen negatiu, tornen a treballar amb normalitat.

Com sempre, però més encara en aquests moments, cal agrair l’esforç i professionalitat de tots els professionals sanitaris i d’emergències.

Seguim en fase d’emergència, la Generalitat ha anunciat el confinament i el govern espanyol l’estat d’Alarma. Estem en uns moments molt complexos però cal actuar sempre amb serenor i ser responsables per contenir l’expansió del virus.

Per tant, la recomanació més important és que ens quedem a casa, en la mesura del possible, i seguim estrictament les mesures d’higiene personal.

Així mateix, us adjunto la imatge d’un senzill document amb preguntes i respostes que ha distribuit Protecció Civil. Seguiu aquestes recomanacions.

Ho estem fent bé, en general, però hem de ser cautes i aplicar el sentit comú i la responsabilitat. Ens en sortirem. N’estic segur. I ho farem entre tots i totes.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Previsió Meteorològica