Bars, restaurants i espais comercials, tancats, resten oberts els dedicats a l’alimentació

0
408

A partir d’aquesta mitja nit s’ha ordenat el tancament de Bars, Restaurants i espais comercials a excepció que siguin de primera necessitat, concretament locals dedicats a l’alimentació són els que queden fora d’aquesta prohibició, també s’ordena el tancament de pistes d’esquí, gimnasos, i locals d’oci, mesures per prevenir el contagi del coronavirus.

Tot pendent de noves mesures que anunciarà de ben segur el govern de la Generalitat i el govern central a mida que anem veient el desenvolupament de la situació sanitària al país.

Ara mateix, s’està a l’espera de la resposta del govern central a la petició del President de la Generalitat Quim Torra de confinar Catalunya.

El conseller Buch, va demanar RESPONSABILITAT a la població, no sortir de casa si no és imprescindible, va recordar “hi ha llibertat de moviment, però amb cura”.
Afegia en declaracions al 324, que “no es descarten altres mesures de cara a dilluns, sinó abans.”

Pel que fa al departament de Salut.
S’aconsella, trucar als centres d’assistència per fer consultes bàsiques, trucar al 061 per consultes importants i trucar al 112 per casos d’accidents, aturades cardíaques i ICTUS, el telèfon 061 esta ara mateix atenent més de 25.000 trucades diàries.

Previsió Meteorològica