El proper 17, 18 i 19 de gener es realitzarà un festival de fotografia experimental EXP.20 a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Fotogràfs nacionals i internacionals es reuniran per generar un espai comú i poder compartir sobre la fotografia experimental. També aprendre i fer debat entre tots.

Com es fabrica una càmera, les seves òptiques, el procés de la fotografia al complert i altres activitats seran l’eix d’aquests dies. El martorellenc David Pérez estarà present per participar en un parell d’activitats.

Un d’ells «Art Attack-fotografia analògica creativa» pel dia 17 de gener i formarà part de la ponència «Narratives, photography and experimental cinema» amb la Irina Chernikova i Nieves pel diumenge 19 de gener.

L’ obra del David Pérez es basa en la fotografia experimental, gairebé totes les seves obres són fruit de la modificació de les càmeres, de les lents o dels rodets fotogràfics. Amb les seves mans i modificant una càmera es capaça de donar la volta a l’objecte que es mostra a la realitat. Demostrant que tot és possible.

Previsió Meteorològica