3.000 varetes mágiques il.luminaran als Reis Mags durant la Cavalcada a Martorell

0
757

La cavalcada de Reis es un dels moments més esperats pel més petits de la casa durant l’any, enguany Martorell serà el punt d’atenció mediàtica per a tot Catalunya, recordem que TV3, la televisió pública catalana ha decidit retransmetre la cavalcada de la ciutat per a tot el territori.

Doncs bé, l’espectacularitat de les carrosses, juntament amb la gran tasca que es fa des del Patronat de la Cavalcada de Reis i el consistori, es veure incrementat engany amb prop de 3.000 varetes màgiques, varetes que es repartiran durant el recorregut, l’Ajuntament ha volgut d’aquesta manera donar més color i vistositat a nua cavalcada que serà seguida per milers de persones, no tan sols en el seu recorregut sinó a traves de la petita pantalla, les prop de 3.000 varetes portaran inscrit el lema “ Martorell, el meu Nadal” i seran de diferents colors.

Repartides en diversos punts.
Es repartiran en tres punts diferents: al pont del Diable -just abans de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar-, la plaça de la Vila -on rebran a l’Ajuntament les claus de la ciutat, el pa i la sal símbol d’hospitalitat- i a l’alçada de la plaça del Vi i fins la rambla de Les Bòbiles, darrer tram de la Cavalcada d’enguany.

El recorregut es modifica en el tram final
La Cavalcada començarà pels volts de les 18:15h a les immediacions del pont del Diable, just quan comença a fer-se fosc. El recorregut arrencarà d’aquest punt i continuarà en direcció al passeig del Quarter, la plaça de la Creu, els carrers de Pere Puig i d’Anselm Clavé fins la plaça de la Vila. Seguiran pel carrer de Francesc Santacana, la plaça del Portal d’Anoia i el carrer de Pau Claris fins l’avinguda dels Germans Martí i la plaça del Vi. Allà tindrà lloc la darrera part del recorregut, que és la que es modifica: enguany no es passarà per l’avinguda del Puig del Ravell, sinó que la comitiva pujarà directament per la rambla de Les Bòbiles fins a les trones habilitades per a que els nens i nenes lliurin les darreres cartes als Reis Mags de l’Orient. Com a novetats, el Patge Viu Viu disposarà d’una nova carrossa, i s’incorporarà un  nou grup de ball: Les Nines Tam Tam.

Fotos: Aj. Martorell

Previsió Meteorològica