Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell demana una reunió urgent amb el President de la Generalitat, Quim Torra, després del cúmul de despropòsits que veu en les gestions del Centre d’Automoció de Martorell

0
1119

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell ha demanat una reunió urgent amb el President de la Generalitat, Quim Torra, per explicar-li el que per l’alcalde ha sigut, i continua sent “un cúmul de despropòsits” al voltant del centre d’automoció, per Fonollosa no es té en comptat l’opinió del sector de l’automoció, de l’ajuntament ni es té en compte l’objectiu pel qual va ser creat el centre.

Recordem que cap empresa es va presentar a la licitació per liderar el centre d’Automoció de Martorell, licitació que la Generalitat va iniciar el passat mes de març, després de l’aprovació de l’acord per que fos un operador integral de la formació, escollit a traves d’una licitació el que gestiones el centre.

Podeu veure la declaració integra de l’alcalde al vídeo.

Informació relacionada al voltant de centre d’automoció de Ràdio Martorell
L’Ajuntament rebutja el requeriment de la Generalitat que demana anul·lar la recuperació dels terrenys del Centre d’Automoció

La Generalitat desencalla la gestió del Centre de Formació Professional d’Automoció

Previsió Meteorològica