L’ escriptor martorellenc Josep Carol ha mort aquest dissabte als 89 anys d’edat. L’ escriptor va ser un dels impulsors i jurat durant tres dècades del Premi Vila de Martorell. Ahir diumenge s’ ha fet la vetlla al Tanatori de Les Corts (Barcelona), a la qual hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, per traslladar el condol als seus familiars.

L’any 1975 van néixer els Premis Vila de Martorell, dels quals en va ser impulsor. Pensats per l’alcalde Santiago León, Carol va ser-ne el president del jurat des de la primera fins a la trentena edició.

En declaracions a Ràdio Martorell, el regidor de Cultura, Andreu González, ha destacat que “Carol va ser un autor amb una trajectòria en molts gèneres, sobretot, en la novel·la, el relat i l’assaig”. “Va ser un lector voraç i fi, que ens va estimular a alguns autors martorellencs en el conreu de les lletres, amb anotacions als nostres llibres molt perspicaces”.

Previsió Meteorològica