Israel Núñez campió del món en categoria BTT

0
616
Foto Israel Núñez

Foto Israel Núñez

Tal i com informa l’Ajuntament de Martorell, el ciclista martorellenc Israel Núñez va prendre part a les tres proves del campionat de Policies, Bombers i Agents Rurals. No és la primera vegada que aconsegueix el guardó ja que fa dos anys el va aconseguir de nou El campionat de mountain bike BTT va tenir lloc els dies 20, 21 i 22 de setembre a Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona).

El martorellenc ver fer un circuit de vuit quilòmetres de dificultat mitjana, amb zones de ciment, i pistes amb pujades i baixades. Israel Núñez és excorredor professional i vencedor de la Titan Dessert Campionat del Món i va liderar la cursa des de l’inici on va registrar un temps d’1:25’10”.

Divendres es va disputar la segonda prova de contrarrellotge individual. Un recorregut de 12 quilòmetres amb sortida i arribada a l’Hospitalet de l’Infant. Núñez va quedar en vuitena posició.

Dissabte es va disputar la prova de ruta, amb un total de 102 quilòmetres. Aquí, Israel Núñez, va quedar en setena posició.

Isral ha estat sis vegades campió d’Espanya en ciclisme de muntanya, tercer en el Campionat d’Espanya de Ciclocròs de 2002 i tercer en el Campionat d’Espanya de Ciclisme de Muntanya de 2006. Nuñez també va fer-se amb la victòria a la Titan Desert (prova no professional d’aventura de ciclisme de muntanya) a l’any 2009.