Una distracció, possible causa de l’accident de trànsit d’aquesta matinada a carrer Pere Puig

0
1074

A les 02:00 d’aquesta passada matinada es produïa un accident de trànsit, al carrer Pere Puig, a l’altura del número 65, el vehicle col·lidia contra la façana de l’edifici, la col·lisió, que no ha provocat ferits, afectava la canonada de gas, segons ha pogut confirmar Martorell TV, no ha provocat cap fuita de gas, però per precaució la dotació de bombers desplaçada al lloc, va tancar-la fins a l’arribada dels tècnics de la companyia del gas, que, amb els mesuraments pertinents, van confirmar que no s’havia produït cap fuita.

Les causes de l’accident estan sota investigació, però tot apuntaria a una distracció del conductor, que ha estat traslladat a l’hospital de Martorell en estat menys greu, ja que referia dolor al pit.

Durant l’estona de treballs, els poc trànsit d’aquestes hores, es va veure afectat fons la retirada del vehicle.


Publicitat