Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Martorell detenen tres homes que transportaven òxid nitrós en un control de pas

0
386

Els agents van intervenir 70 ampolles de l’anomenat gas del riure i 44 caixes de boquetes

Els agents calculen que la quantitat comissada d’òxid nitrós distribuïda per a consum individual equival a 2.800 dosis

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local de Martorell van detenir tres homes de 23, 24 i 30 anys la matinada de l’11 de juny com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir durant un control de pas conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local a la població. Els agents van aturar dos vehicles on van localitzar un total de 70 ampolles d’òxid nitrós i 44 caixes de boquetes durant l’escorcoll. Finalment van detenir els tres ocupants dels vehicles per un delicte contra la salut pública.

L’òxid nitrós es conegut popularment com el gas del riure i el seu consum s’ha estès darrerament. Entre els seus efectes, inhibeix l’arribada d’oxigen al cervell i per tant, pot provocar pèrdues de consciència i fins i tot aturades cardiorespiratòries.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial.

Els agents calculen que la quantitat comissada d’òxid nitrós distribuïda per a consum individual equival a 2.800 dosis.


Publicitat