El Club Futbol Martorell, i nou clubs més del Baix Llobregat, diuen prou al masclisme al futbol

0
268

El Club Futbol Martorell s’ha adherit al comunicat conjunt de clubs de futbol del Baix Llobregat, davant la decisió de la Federació Catalana de Futbol per no sancionar a l’entrenador del benjamí del club Marc Bartra, quan, segons el Club Esportiu del Futbol Olesa 87, en un comunicat oficial, exposa que l’entrenador del Benjamí del Marc Bartra, durant un partit de futbol, aquest passat cap de setmana, es va dirigir a l’entrenadora del EFO87 amb aquestes paraules “anda va calla, ves a fer les coses de dones i dexa’m el futbol a mi”.

El club va denunciar els fets a la Federació Catalana de Futbol i aquesta va decidir no sancionar, per com exposa el comunicat conjunt signat per una desena de clubs de la comarca, la FCF entén que “les expressions denunciades  pel club local, tot i reprovables, no poden ser objecte de sanció, atès que no hi ha testimoni fefaent de les mateixes, motiu pel qual procedeix a l’arxiu del present testimoni”.

Els clubs signants, manifesten que accions com la duta a terme per la federació catalana de futbol, “suposen un pas endarrere en la defensa dels valors referenciats i una indefensió absoluta per la víctima d’aquesta situació” i demanen a la Federació que es defineixi públicament dels valors que defensa i les actuacions que duran a terme.


Publicitat