Policia Local denuncia un conductor per conducció negligent, gràcies a la col·laboració ciutadana

0
1173

La policia local de Martorell demana la col·laboració ciutadana per denunciar actes com els que es poden veure al vídeo, que adjuntem, i ciutadans de Martorell van fer arribar a la policia, a les imatges es pot apreciar la conducció temerària d’un conductor a l’aparcament del barri de la Sínia.

Segons ha fet pública la mateixa policia local, en les seves xarxes socials, expliquen quin ha estat el procés des de la recepció del vídeo fins que s’ha pogut localitzar a l’autor i se l’ha pogut denunciar.

“La passada nit vam rebre un vídeo d’un vehicle que circulava per la zona d’estacionaments del barri de la Sínia fent virolles.
Els agents que es trobaven de servei van poder identificar al conductor i el van denunciar per conducció negligent i per circular amb els pneumàtics en mal estat.
Destaquem la importància de la col·laboració dels veïns en l’aportació d’aquests vídeos, que faciliten la identificació dels infractors, als quals els estem molt agraïts.”

La mateixa policia local explica que qualsevol informació rebuda, al correu corporatiu policia@martorell.cat , serà tractada amb la màxima confidencialitat.


Publicitat