El 25è Aniversari de l’ONG Mans Mercedàries reuneix a Martorell voluntaris, la cúria de les Mercedàries Missioneres de Barcelona, ex-alumnes de La Mercè i autoritats

0
128

La Sala d’Exposicions del Círcol de Martorell ha acollit un esdeveniment significatiu: la Trobada de Voluntaris/es de l’ONG Mans Mercedàries, commemorant els 25 anys de dedicació. La trobada va reunir una àmplia representació de la comunitat solidària: membres de l’ONG, autoritats locals i exalumnes del Col·legi La Mercè de Martorell.

Els assistents van tenir l’oportunitat d’explorar una exposició commemorativa dels 25 anys de l’ONG, revivint moments destacats i celebrant els èxits col·lectius. Un immens pastís, símbol de la celebració, va ser compartit entre tots els presents, acompanyat d’un brindis amb cava de l’ONG, en reconeixement al treball realitzat durant dues dècades i mitja.

La trobada va atraure voluntaris/es de tots els camps de treball de l’ONG durant aquests 25 anys, així com les seves famílies i membres de les juntes directives passades i presents. La presència de la regidora de cooperació Àngels Soria i la Cúria General de les Mercedàries Missioneres de Barcelona va destacar el suport institucional a la causa.

L’acte va ser inaugurat pel president de l’ONG, Ton Toset, que va expressar gratitud pel suport constant dels voluntaris i col·laboradors al llarg del temps. A més, Montse Torras, secretària de l’ONG, va agrair a tots els que han contribuït al progrés i impacte de l’organització.

L’exposició fotogràfica va oferir un viatge pels projectes i camps de treball durant els últims 25 anys, destacant les àrees d’actuació de l’ONG a l’Orfenat de Kudielela, el Lar Tiberíades de Katembe i altres comunitats necessitades arreu del món.

Els participants van compartir records i experiències viscudes durant els projectes, creant un ambient entranyable de camaraderia i gratitud. La trobada culminà amb una foto de grup i imatges dels voluntaris/es dels diversos camps de treball, juntes directives, la Cúria General i els mitjans de comunicació.

Un aspecte destacat de l’acte va ser la projecció de vídeos dels diferents camps de treball, resumint les contribucions i l’impacte positiu durant aquests 25 anys. Un pastís, elaborat especialment per a l’ocasió, va ser el punt culminant de la celebració, compartit entre cants i beneïcions al més pur estil africà, simbolitzant la diversitat i la solidaritat de la comunitat.


Publicitat