Ferrocarrils de la Generalitat ampliarà els horaris de trens nocturns de divendres i vigílies de festius

0
338
Foto: FGC

A partir del proper divendres 12 d’abril, els viatgers de Ferrocarrils de la Generalitat experimentaran una millora significativa en els horaris nocturns dels trens. En resposta a les demandes de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, s’ha anunciat una ampliació en l’horari dels trens que fins ara arribaven a Moli Nou-Ciutat Cooperativa.

La principal novetat és l’allargament del servei fins a les dues de la matinada en el trajecte cap a Martorell. Abans, els trens arribaven cap a les 12 de la nit, però ara s’allargaran fins a les dues, permetent un major flux de viatgers i connectant 11 estacions del Baix Llobregat en aquesta nova franja horària.

A més, s’han programat quatre trens entre les 12 i les dues de la matinada que finalitzaran el seu recorregut a Martorell Enllaç, amb possibilitat de tornada fins a Barcelona, ampliant així les opcions de transport per als viatgers durant les hores nocturnes.

Els divendres i vigílies de festius, els trens que abans sortien de Plaça Espanya a les 12:20 i a la 1:20 de la matinada arribaran a Martorell Enllaç a les 1:07 i 2:07 respectivament, amb parades en totes les estacions intermèdies. De la mateixa manera, els trens que solien arribar a Plaça Espanya a la 1:05 i 2:05 de la matinada partiran ara de Martorell Enllaç a les 12:08 i 1:08 respectivament, mantenint les parades habituals.

Així, aquesta ampliació de l’horari nocturn dels trens de Ferrocarrils de la Generalitat busca respondre a les necessitats dels viatgers i millorar les connexions en horaris no convencionals, amb la possibilitat d’ajustar encara més el servei en cas d’un augment de la demanda.


Publicitat