Mans Mercedàries celebra els vint-i-cinc anys d’història amb un concert del grup Baratos i Glutis

0
257

L’ONG Mans Mercedàries va celebrar el Concert Solidari dels 25 Anys a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, un esdeveniment que va comptar amb la col·laboració altruista dels grups musicals Baratos i Glutis, així com de la Maria Rovira.

El públic, format per familiars, amics i col·laboradors de l’ONG, va omplir l’esperit solidari que caracteritza aquests 25 anys d’activitat.

A mitja part del concert, es va realitzar un reconeixement a les voluntàries i voluntaris que han participat en els diferents camps de treball durant els 25 anys d’existència de l’ONG. A l’escenari, es van reunir membres de l’ONG Mans Mercedàries, l’Alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la Regidora de Cooperació, Àngels Soria, i la Tècnica de Cooperació, Sílvia Companyó.

Durant la cerimònia, l’ONG va expressar el seu agraïment a Baratos, Glutis i Maria Rovira solidaritat. Com a mostra de reconeixement, es va lliurar als artistes les Samarretes dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, així com un “Pensador”, símbol d’Angola, i un cartell gegant del concert solidari.

 

Els donatius recollits durant aquest concert solidari seran destinats a la construcció del Centre Educatiu “Irmã Maria Abella” de Beira, Moçambic, que forma part del 30è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries. L’ONG Mans Mercedàries, ha expressat un agraïment especial a l’Ajuntament de Martorell, als socis, padrins i col·laboradors que han donat suport econòmic i material al llarg del curs, així com a les quatre Escoles de la Mercè i l’Ajuntament de Sant Feliu.

Amb aquest concert solidari, l’ONG Mans Mercedàries continua amb la seva missió de contribuir al desenvolupament i benestar de les comunitats més desfavorides, consolidant així els seus 25 anys d’acció solidària i compromís amb la justícia social.


Publicitat